Pyrykieppi

Pyrykieppi

Pyrykieppi on puurakenteinen, sähkölämmitteinen, vuonna 2009 rakennettu vapaa-ajan mökki. Se sijaitsee pienessä Songan kylässä 33 kilometriä luoteeseen Rovaniemeltä. Mökistä avautuu kylätien yli näkymät 100 metrin päässä sijaitsevalle Sonkajärvelle.

Mökin alakerrassa on tupakeittiö, josta löytyy sähköhella, jääkaappi ja pakastin, varaava takka, mikroaaltouuni, televisio, astianpesukone ja vuodesohva kahdelle hengelle. Alakerrassa on lisäksi makuuhuone parivuoteella, wc, pesuhuone ja sähkösauna. Yläkerrassa on makuuhuone kahdella erillisellä vuoteella, sekä parvi johon voi majoittua kaksi henkeä patjoille. Erikoisvarusteena mökistä löytyy lasten pinnasänky.

Mökkiläisillä on omistajien kanssa yhteiskäytössä oleva puulla lämmitettävä rantasauna, jossa on erikseen löylyhuone ja pukuhuone. Rantasaunasta on helppo pulahtaa uinnille 20 metrin päässä sijaitsevaan hiekkapohjaiseen Sonkajärveen. Rannassa on tämän lisäksi käytössä vene ja piha-alueella lasitettu grillikatos (myös yhteiskäytössä).

Mökiltä on 33 kilometriä Rovaniemelle, josta löytyy aktiviteetteja moneen eri makuun. Lähin linja-autopysäkki sijaitsee kolmen kilometrin, rautatieasema 35 kilometrin, kauppa 14 kilometrin, patikkareitti 10 kilometrin, hiihtolatu neljän kilometrin, moottorikelkkareitti kolmen kilometrin ja naapuri 100 metrin päässä mökistä.

Lisää kuvia

Olohuone Olohuone Keittiö WC Suihku Sauna Parvi Makuuhuone
preloader preloader